Selecteer een pagina

Zin in een speeltje helemaal voor jezelf alleen? Goed idee om die in een sexshop te zoeken, maar een voorbind dildo is een plezierige seksuele ervaring voor twee. Daarom kopen jullie hem samen, waarbij je rekening houdt met elkaars wensen en behoeften. Kies voor een met een kinky harnas of juist strapless, groot of klein, glad of lekker geaderd, met of zonder stimulatie voor de drager. De keuze is enorm en zowel voor een man en vrouw als voor twee vrouwen of twee mannen is een voorbind dildo een prima aanvulling om het in de slaapkamer wat spannender te maken.

Voorbind dildo’s voor vrouwen

 

Als vrouw een voorbind dildo kopen? De keuze is enorm! Van origine ook bedoeld om als vrouw aan je partner te kunnen geven, of dat nu een man of vrouw is. De bekendste voorbind dildo is de strap on. Hierbij zit de dildo vast in een leren of stoffen slip, harnas of tuigje, of strapless zijn. Een strapless voorbind dildo wordt in de vagina ingebracht en ook bij strap ons is er de keuze om de vagina van de draagster te stimuleren. Er zijn varianten op de markt die vibreren als een vibrator voor extra stimulatie. Let bij aanschaf vooral op het comfort, niemands seksleven wordt beter van een speeltje wat niet lekker zit.

Voorbind dildo’s voor mannen

 

Speciaal voor mannen bestaan er holle voorbind dildo’s. Hierbij brengt de man zijn penis in de dildo om zo de partner, man of vrouw, extra te laten genieten. Vaak zit er een motortje in de eikel van de voorbind dildo om zo de gever en ontvanger extra intense hoogtepunten te laten beleven. Bij het kopen van een holle voorbind dildo is het erg belangrijk om te letten op het draagcomfort. De penis moet immers goed in de dildo passen, maar zeker ook niet te klein zijn om te kunnen genieten.